Cégbemutató:

Az M7-es autópálya váli-völgyi pihenőjében működő önkiszolgáló éttermünkben gyors és udvarias kiszolgálással, minőségi ételekkel és italokkal, kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket. A két teremben egyszerre 70 fő élvezheti a gondosan összeválogatott alapanyagokból készült hagyományos magyar ételspecialitásokat, nyáron pedig további 50 vendég foglalhat helyet árnyas panorámateraszunkon, ahol még a legmelegebb nyári hónapokban is hűs szél lengedez.

Kisebb csoportok (max. 40 fő) részére igény szerint különtermet biztosítunk, menüajánlatokkal kapcsolatban készséggel állunk a szervezők, utazási irodák és cégek rendelkezésére. Jó idő esetén a vendéglő mögötti fűves területen vállaljuk szabadtéri rendezvények (pl. grill- vagy bográcsparty) lebonyolítását.

A Budapesttől mindössze 34 km-re fekvő, immáron több mint 20 éve üzemelő vendéglátóhely mellett biztonságos, tágas parkolót, benzinkutat, faiskolai árudát és kerti bútorokat gyártó, árusító vállalkozást is talál a kedves betérő autós. A pihenőhely a 70-es főút felől a Baracskát Vál községgel összekötő útról is megközelíthető.

A közelben található nevezetességek: alcsútdobozi arborétum, golfpálya, váli halastavak, Martonvásáron a Brunszvik Kastély és gyönyörű parkja, valamint az óvodamúzeum, a Velencei-tó.

Őszintén reméljük, hogy a Balaton felé autózva legközelebb Önt is vendéglőnkben üdvözölhetjük! Tudja, Fehérvár felé félúton...


Cégkategória:
szolgáltató

Tevékenységi kör, címszó:
étteremvendéglátás
vendéglő